Trapstrips

Wilt u een trapstrip kopen om uw trap veiliger te maken? Dat is een goed idee! Meerdere malen is aangetoond dat de meeste ongelukken gebeuren in en rondom uw eigen woning. De trap is hierbij vaak een vergeten onderdeel. U moet er natuurlijk niet aan denken dat één van uw gasten, familieleden of uzelf uitglijdt op uw trap en daardoor een botbreuk op loopt. Het is daarom dan ook een goed idee om een antislip trapstrip te bevestigen in uw trap. Dit verkleint de kans op ongelukken aanzienlijk. Lees deze pagina verder om er achter te komen hoe u uw trap kunt voorzien van een rubberen antislip trapstrip.

Trapstrip laten infrezen

Wij van Antisliptrap.nl begrijpen dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om een trapstrip in uw trap te frezen. Zo kan het natuurlijk zijn dat u niet de benodigde materialen heeft om zelf aan de slag te gaan. Niet iedereen heeft immers zelf een freesmachine (met geleider) in zijn of haar bezit. Daarnaast is het infrezen van uw trapstrip geen gemakkelijke klus voor de meeste beginners. Speciaal voor mensen zoals u hebben wij daarom de trapstrip infreesservice gestart.

Wanneer u gebruik maakt van deze dienst komt één van de experts van Antisliptrap.nl voor u de trapstrip naar uw keuze in uw trap frezen. Zo hoeft u niet zelf aan de slag, en bent u verzekerd van een hoge kwaliteit eindresultaat! Middels het offerteformulier vult u eenvoudig uw voorkeuren in en krijgt u binnen enkele momenten een (geheel vrijblijvende) offerte toegestuurd! Uiteindelijk bepaalt u zelf of u in gaat op deze offerte door dit per mail nogmaals te bevestigen. Dit kan al vanaf €125,- per trap (exclusief voorrijkosten). 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via (085) 06 08  660