Foto

Retourneren

U heeft het recht de door Antislip trap geleverde bestelling indien gewenst binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Als u uw bestelling laat retourneren, moet u voldoen aan de voorwaarden van artikel 8 in de algemene voorwaarden. De artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking. De kosten voor retourzending van het product komen voor uw rekening. De retourzending moet voorzien zijn van een kopie betreffende factuur en een vermelding van rede retourzending. Indien u de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en op tijd zijn geroutineerd, dan betaald antisliptrap u het gehele bedrag van de geretourneerde artikelen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen terug.

Beschadigingen

Is de verpakking van uw bestelling beschadigd maak dit dan kenbaar aan de transporteur. Indien er na opening van de verpakking producten* beschadigd zijn, neemt u direct contact met ons op. Deze producten worden dan kosteloos vervangen. Controleert u niet direct na levering uw bestelling dan kunt u geen aanspraak meer maken op vergoeding hiervan.

Klachtenregeling

Klachten moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de klachten heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden en ingediend worden bij Antislip trap. De ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen in behandeling genomen. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn heeft u de mogelijkheid het geschil voor te leggen aan de geschillencommissie van het CBW.