Wat is een antislipstrip

Een antislipstrip is een rubberen strip voorzien van profilering aan de loopzijde. Deze antislipstrips worden in het loopvlak van uw bestaande traptreden gemonteerd en liggen dan ongeveer 1mm op het trapvlak. De antislipstrip (of trapstrip) zorgt voor voldoende weerstand zodat u uw trap weer veilig op en af kunt. 

De antislipstrip monteren

Wilt u antislip voor uw traptreden? Voor de montage van de antisliptrip maakt u een keuze uit onze verschillende kleuren mogelijkheden. Onze monteur heeft alle verschillende kleuren in voorraad en adviseert u graag bij het kiezen van de juiste kleur. Kijk eens tussen ons assortiment. Om de antislipstrip te kunnen plaatsen wordt er een sleuf in de bestaande traptreden gefreesd. Hiervoor maken wij maken gebruik van een freesmachine met goede stofafzuiging zodat de overlast van stof tot een minimum wordt beperkt. Wij leveren uw trappenhuis altijd weer stofvrij op. Onze ervare monteurs frezen de sleuven en monteren de antislipstrips vakkundig en secuur op maat. Doordat de antislipstrip aan de zijkant ook geprofileerd is blijft deze goed zitten en wordt daardoor niet uit de trede gelopen. Mocht u in de toekomst uw trap opnieuw willen schilderen kunt u de antislipstrips makkelijk zelf verwijderen en daarna terug plaatsen.

Zelf plaatsen antislipstrip

Hebt u twee rechterhanden? Dan kunt u de antislipstrip ook zelf plaatsen! U heeft een freesmachine met geleider nodig en de rest kunt u in onze webwinkel bestellen. Gaat u zelf de antislipstrips plaatsen? Lees dan eerst deze tips. (1) Kies in de webwinkel de juiste kleur van de antislipstrip.​ (2) Meet hoeveel u nodig hebt voor uw antislip trap en bestel de benodigde hoeveelheid in de webwinkel. (3) Frees de sleuven met de 8 mm frees verkrijgbaar in de webwinkel. (4) Knip de antislipstrip met een kleine overlengte op maat en druk deze vervolgens in de sleuf. Daarna kunt uw trap weer veilig op en af!

49b8d877ad42cd85cf53205067855244.jpg

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via (085) 06 08  660