Antislipstrip Antraciet - Laten infrezen

Antislipstrip Antraciet - Laten infrezen

De Antislipstrip (ECO) wordt bij uw trap(pen) door een specialist voor u vakkundig ingefreesd. Bekijk het offerteformulier en vraag een offerte aan voor een accuraat prijsvoorstel.

€ 150,00
€ 125,00
Prijs per trap (afhankelijk van aantal trappen/traptreden)

 

Variatie: Antislipstrip Antraciet - Laten infrezen

Antislipstrip Antraciet

Wilt u graag een antraciet antislipstrip in uw trap laten frezen? Maar weet u zelf niet zo goed hoe u dit aan moet pakken? Speciaal voor u bieden wij de infreesservice van Antisliptrap.nl aan. Antisliptrap.nl is een onderdeel van Intven Traprenovatie, een kleine onderneming met jarenlange ervaring in de traprenovatiebranche. Wij bieden altijd veel aandacht voor uw specifieke situatie en denken graag mee met u om zo tot een passende oplossing te komen.
 
De prijs die vermeld wordt betreft een indicatieve vanaf prijs. Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u binnen een minuut een gepersonaliseerde offerte met daarin een accurate schatting van de kosten. Deze offerte kunt u nog eens rustig doornemen en indien u akkoord bent per e-mail bevestigen naar info@antisliptrap.nl

Kwaliteit van de Antislipstrip Antraciet

De antislipstrips die Antisliptrap.nl gebruikt voor traprenovaties zijn gemaakt van duurzaam volledig gerecycled rubber voorzien van ribbels aan de bovenzijde voor voldoende grip. De antislipstrip komt ongeveer 1 mm boven het oppervlak te liggen en wordt zonder lijm of kit in de door ons gefreesde groeven gedrukt. De antislipstrip is geschikt voor een groef van 8 mm breed. Deze groef komen wij bij u zelf infrezen zodat u zeker weet dat dit goed gaat.

Indien u kiest voor de antislipstrip van Antisliptrap.nl dan kiest u voor een duurzame, ecologische en bovenal veilige afwerking. Een aantal punten die onze antislipstrips van die van concurrenten onderscheidt:

  • Kleur en slijtvast
  • Onderhoudsvrij
  • In 8 verschillende kleuren beschikbaar
  • Vakkundig gemonteerd door een specialist

Zelf een antislipstrip infrezen?

Wilt u toch liever zelf een antraciet antislipstrip monteren? Dat kan! Hiervoor verwijzen we je graag naar de bestelbare producten in onze webshop. Wilt u niet alleen een antislipstrip infrezen in uw trap, maar uw hele trap renoveren? In dat geval verwijzen we u graag door naar traprenovatie-doe-het-zelf.nl, dé webshop voor al uw traprenovatie benodigdheden. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via (085) 06 08  660