Antislip voor traptreden

Bent u op zoek naar antislip voor uw traptreden? Wij van antisliptrap.nl hebben als doel om de trappen in Nederland veiliger te maken. Om dit te bewerkstelligen hebben wij antislipstrips van uitzonderlijk hoge kwaliteit opgenomen in ons assortiment. En omdat het oog ook wat wil zijn deze ook nog beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Zo hopen wij dat er voor ieder wat wils tussen zit. 

Een antislipstrip is naar onze mening onmisbaar bij het creëren van een veilige trap en dus uiteindelijk veiligere woning. Wist u bijvoorbeeld dat de meeste ongelukken in en rondom uw eigen woning gebeuren? Door van uw trap een antislip trap te maken zorgt u er in ieder geval al voor dat ongelukken zoals het uitglijden op een gladde trap minder snel zullen voor komen. 

Antislip voor traptreden laten infrezen

Wij van Antisliptrap begrijpen dat een antislipstrip infrezen niet voor iedereen even makkelijk is. Zo moet er een groef ingefreesd worden in elke afzonderlijke traptrede. Daarnaast wil je natuurlijk dat deze groef recht is, zodat de antislipstrip hier ook mooi recht in wordt gezet en uw trap er netjes uit ziet. Omdat dit niet voor iedereen even makkelijk is bieden wij onze infrees- en montageservice aan. Middels het offerteformulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen om antislip voor uw traptreden te realiseren. U kunt in het offerteformulier de details van uw trap doorgeven. Vervolgens ontvangt u binnen enkele momenten een geheel vrijblijvende, op uw wensen aangepaste offerte in uw mailbox. U kunt vervolgens zelf bepalen of u gebruik wilt maken van deze offerte. 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via (085) 06 08  660